Despre noi

Learn with Music este un program care se ocupă de educația muzicală timpurie a copilului, având drept scop stimularea potențialului muzical și totodată învățarea unei limbi străine, în cazul nostru –limba engleză.

Pentru prima data în România, Learn With Music aduce din Statele Unite ale Americii, faimoasele și premiatele materiale (ce includ CD-uri și Manuale specializate) ale programului The Music Class Inc®.

Cercetările ștințifiice au demonstrat că timpul propice pentru a începe educația muzicală a copilului și a introduce o limbă străină este cuprins între intervalul 0 – 6 ani.

Astfel, Learn with Music vă oferă programele The Music Class®, ce includ:

clase de muzică pentru bebeluși (4 luni – 15 luni) -Babies
clase de muzică pentru toddlers (1 an - 3 ani) -Toddlers
clase de muzică pentru preșcolari (4 ani - 6 ani) -Preschool

În această perioadă, copiii privesc și experimentează singuri, descoperind lucrurile care îi atrag. Chiar dacă efortul lor nu este întotdeauna încununat cu succes, pe măsură avansează în vârstă, rezultatele vor fi evidențiate prin îmbunătățirea aptitudinilor muzicale și lingvistice. Participând activ la clasele de muzică în limba engleză, copiii vor asimila în mod natural conceptele de bază ale limbii străine, jucându-se, cântând și interacționând cu cei din jur. Această tehnică are la bază conceptul cheie de educație informală (care nu angajează o activitate/acțiune pedagogică bazată pe instituționalizarea corelației subiect-obiect).

Și aceasta nu e tot! Pentru a-și încuraja copiii, părinții vor participa activ în timpul orelor de muzică și limba engleză. Exemplul parental este esențial în această etapă a vieții celor mici, care se consideră mai mult decât îndreptățiți să copieze comportamentul și obiceiurile celor mari.

Learn with Music pune la dispoziția dumneavoastră:

  • clasă de muzică în limba engleză pentru întreaga familie (pot participa copii cu vârsta între 6 luni și 6 ani, o clasă având maxim 10 familii, vârsta mixtă dând posibilitatea ca frații să participe împreună. Organizare: în studio privat, special amenajat.
  • MusiCanopy®, un program de muzică în limba engleză pentru creșe și grădinițe. Organizare: în grădinițe, de obicei în sala de sport; se pot înscrie copii cu vârsta cuprinsă între 2 ½ și7 ani.
  • clasă privată de engleză pentru un grup de 4 copii. Organizare: la domicilul clientului, alături de copii între 2 și 7 ani, cu mențiunea căgrupul trebuie alcătuit din copii de aceeași vârstă).
  • petrecere privată pentru copilul dumneavoastră. Organizare: loc ales de client, durata: 1½ oră. Intervalul de timp destinat programului Learn with Music va fi împărțit în două etape: o oră de muzică în limba engleză și o jumătate de oră de joc și mișcare. La dispozitia copiilor vor fi diferite instrumente muzicale, precum: ou muzical, clopoțel de mână, bețe de ritmică, tobe, clopot rezonant cu maletă, maraquitas, triunghi de rezonanță, blocuri de lemn cu douătonuri, cabasas, bandămare elastică, eșarfe colorate de dans, mingi și animale de pluș. Și a doua parte a programului va beneficia de materiale speciale, precum: parașută gigantică, mingi, etc. O oră de muzică și dans alături cele mai interesante instrumente!
  • profesori acreditați și instruiți special în limba engleză și muzică, care vor ajuta copiii să își dezvolte simțul ritmului, al tonalității și al melodiei, împreună cu îmbogățirea și înțelegerea vocabularului limbii engleze. Pe lângă toate acestea, copiii își vor exersa motricitatea, imaginația și vor învăța să se exprime creativ prin muzică, interacționând cu diferite instrumente muzicale.
  • Cantecelele prezentatela clasă, manualul cu poze de colorat și partituramuzicală pentru părinte în limba engleză -oferite prin sistem download!

Learn With Music promovează învățarea limbii engleze prin joc și muzică. Acesta este cel mai bun mod de a învăța muzica și o limba străină -prin joacă!

Fii deci pregătit să cânți, să dansezi, să imiți, să mergi ca piticii, să te joci cu toate instrumentele muzicale, să bați tobele, să răspunzi la un ecou, să aplauzi, să bați palmele pe genunchi, să râzi, să sari și să joci teatru! Toate acestea îl vor determina pe copilul tău să se îndrăgostească de muzică și limba engleză! Te așteptăm la clasele noastre să învățăm limba engleză prin muzică, joc și mișcare!