Material didactic

Cercetările demonstrează că primii ani de viață (etapa copilăriei) sunt ca o fereastră larg deschisă oportunității de a învăța o limbă străină (limba engleză) și de a dezvolta potențialul muzical al copilului. Learn with Music introduce programe care ajută la îmbogățirea lingvistică și muzicală a copilului.

Pentru prima dată în România, Learn With Music aduce din Statele Unite ale Americii faimoasele și premiatele materiale ce includ Colecții de cântecele și Manuale specializate (care cuprind notele muzicale și cuvintele cântecelor, pagini de educație și informație pentru părinți) din programul The Music Class Inc®.

Instrumentele muzicale folosite în timpul claselor sunt alese cu mare grijă și sunt selectate special pentru vârsta copiilor. Printre acestea regăsim: clopoței, ouă de ritmică, tobe, triunghi de rezonanță, clopot de lemn de rezonanță, bețe de ritmică, bandă elastică pentru ritmică,etc. Pe lângă toate acestea, copiii vor descoperi și instrumente muzicale profesionale, precum vioară, keyboard, acordeon, harpă, xilofon, trombon, clopot muzical, flaut, ocarină, etc. Aceste instrumente vor fi aduse pe rând la clasa de muzică, iar copiii vor avea ocazia să audă cum sună și chiar să încerce alături de profesor să scoată diferite sunete cu ajutorul acestora.

Instrumentele muzicale fascinează copiii. Bebelușii pot fi încurajați să compună propria muzică, experimentând clopoțeii și zornăitoarele specifice vârstei mici. Toba, xilofonul și ouăle muzicale sunt instrumentele pentru următoarea etapăde vârstă, când copiii cresc, dezvoltându-și motricitatea. De asemenea, instrumentele muzicale pot fi create, folosind cuburi, lingurițe, cratițe și oale, containere de plastic, etc.

Este foarte important să expunem copiii la diverse tipuri și stiluri de muzică, lărgirea orizontului oferindu-le o varietate de cântece naționale, internaționale si grupuri etnice, experiment propice dezvoltării unei educații multi-culturale.

Copiii vor realiza că prin muzică se pot exprima o multitudine de idei și sentimente. Ei merita să fie încurajați să exploreze și să se bucure de o largă varietate de sunete muzicale și mișcări ale corpului pe care muzica le transmite.

Te așteptăm la clasele Learn With Music pentru a învăța limba engleză într-un mod inedit, prin muzică și joc!