Petreceri

Learn With Music animează petrecerea copilului tău!

Durata: 1½ oră

Intervalul de timp destinat programului Learn with Music va fi împărțit în două etape: o oră de muzică în limba engleză și o jumătate de oră de joc și mișcare. La dispoziția copiilor vor fi diferite instrumente muzicale, precum: ou muzical, clopoțel de mână, bețe de ritmică, tobe, clopot rezonant cu maletă, maraquitas, triunghi de rezonanță, blocuri de lemn cu două tonuri, cabasas, bandă mare elastică, eșarfe colorate de dans, mingi și animale de pluș. Totodată, și cea de-a doua parte a programului va beneficia de materiale speciale precum: parașută gigantică, mingi, etc.

Echipa Learn With Music sosește cu profesori experți când vine vorba de organizarea petrecerilor celor mici. Motto-ul nostru: "SING, PLAY AND DANCE PARTY!" promovează activități pline de energie și distracție.

Petrecerile noastre sunt recomandate pentru orice vârstă, inclusiv bebeluși. Astfel, participăm cu mare succes și la petreceri de botez, tăiere a moțului sau sărbatorirea primului anișor!

Avem nevoie de o cameră sau un spațiu deschis, fără jucării sau mâncare, loc în care părinții și copiii să se poată mișca și dansa în voie. Trebuie să vă asigurați că există prize pe care putem să le folosim pentru toată aparatura.

Vă sugerăm să începeți petrecerea cu programul nostru. Este mai bine ca mâncarea, jucăriile și darurile să urmeze după partea muzicală. Pentru copiii sub 3 ani, părintele trebuie să fie însoțitor obligatoriu, pentru a putea ajuta la buna desfășurare a petrecerii.

Organizăm petreceri și pentru grupuri mai mari de 15 copii - se va percepe însă o extra taxă.

BONUS: Oferim un CADOU pentru 8 invitați – un CD cu muzicade la petrecere, având poza copilului dumneavoastră drept copertă! (pentru mai mulți invitați se pot comanda extra CD-uri).

Preț:

Pentru a efectua o rezervare și pentru a afla mai multe detalii legate de modul de organizare sau prețuri, vă invităm să contactați (prin apel telefonic sau prin e-mail) centrul cel mai apropiat de dumneavoastră.
http://learnwithmusic.ro/contact

Impresii ale părinților:

"Cred că a fost cea mai frumoasă petrecere pe care am dat-o vreodată! În primul rând toți părinții au participat cu copiii lor și s-au distrat de minune… Nu mi-am închipuit căși noi, părinții, putem săne distrăm așa de tare la o petrecere a copilului!" Crețu Mariana, mama Mihaelei, vârsta 3 ani

"Learn with Music a făcut o petrecere nemaipomenită! A fost perfect pentru băiețelul meu de 2 ani și prietenii lui. Imediat ce muzica a început, toți copiii au intrat în activități, dansând, mărșăluind prin casă, făcând ca trenul (f. comic) și jucându-se cu cele mai interesante instrumente. Nu am văzut așa ceva încăîn România! Mulțumesc pentru o petrecere așa de reușită!" Ana Maria, mama lui Cristian, vârsta 2 ani