Petreceri la MikoKids

Ești în căutarea unei locații unde micuțul tău să aibă parte de cea mai originală zi de naștere? Vrei să petreci alături de familie și prieteni sărbători naționale și internaționale? Atunci te așteptăm la Mikokids!

În fiecare an clubul pentru copii Mikokids se remarcă prin petreceri de neuitat! Vă invităm cu mic cu mare să cunoaștem personajele Disney (Anna, Elsa, Tinkerbell, Albă ca Zăpada, Bugs Bunny, Mickey Mouse, etc.), să-l așteptăm împreună pe Moș Nicolae, să cântăm colinde cu Moș Crăciun, să înroșim ouă de Paște, să ne costumăm pentru Halloween sau să învățăm să ne exprimăm dragostea de Valentine's Day și Ziua Mamei.

La petrecerile organizate de Mikokids există atât activități pentru părinți, cât și pentru copii. În timp ce părinții socializează și se relaxează, cei mici au parte de activități variate (Face Painting, Arts&Crafts, jocuri interactive, Learn With Music, Karaoke, etc.). De asemenea, ne bucurăm de mese gustoase, bucate alese, deseori cu specific tradițional.

Pentru a programa o petrecere sau a fi la curent cu evenimentele organizate de noi, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@mikokids.ro sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/mikokids.ro