Gradinite

Learn With Music aduce în România programul The Music Class® - MusiCanopy®, un program care îmbină învățarea limbii engleze și educația muzicală timpurie, special conceput pentru a scoate în evidență potențialul muzical al copiilor. MusiCanopy® crează un standard ridicat de excelență și o oportunitate pentru fiecare gradiniță de a crea o diferență prin oferta educațională atât în rândul părinților, cât și la nivelul preocupărilor didactice. Copiii învață cel mai ușor de la o vârstă fragedă LIMBA ENGLEZĂ - prin muzică, jocuri și mișcare.

  • Cercetările arată că perioada copilăriei timpurii este fereastra prin care se pot cultiva și crește aptitudinile muzicale pe tot parcursul vieții al unui copil. MusiCanopy® dispune de o programă care profită de acest potențial al copilului – cel mic este introdus într-un vocabular al limbii engleze simplu și adecvat vârstei, aducând în plus un mediu muzical creionat special pentru a-i ajuta pe copii să capete o acuratețe muzicală în timpul acestei perioade.
  • Secretul succesului acestui program se află într-un singur cuvânt: distracție! Colecțiile de cântece implică o gamă largă de cuvinte în limba engleză, tonalități, ritmuri, instrumente și stiluri muzicale culturale. Combinat cu activități de mișcare, jucării și un plus de creativitate, programul MusiCanopy® promite o experiență unică atât pentru copii, profesori și chiar părinți. Copilul învață cel mai repede limba engleză prin muzică, jocuri și mișcare!
  • Printre intrumentele muzicale regăsim: clopoței, ouă de ritmică, tobe, triunghi de rezonanță, clopot de lemn de rezonanță, bețe de ritmică, bandă elastică pentru ritmică, mingi, eșarfe colorate, tobe etc. Toate aceste instrumente ajută copilul săînvețe limba engleză într-un mod natural și simplu: prin ritm și sunet.

Care sunt beneficiile programului MusiCanopy®?

  • Încurajează copiii să cânte în limba engleză.
  • Stimulează potențialul muzical și verbal al celor mici.
  • Copiii se distrează prin dans și mișcare, dar mai ales își îmbogățesc vocabularul în ceea ce privește limba engleza.
  • Expunerea timpurie a copilului la muzică și o limbă straină -engleza, va întări multe deprinderi ce vor fi utile pe parcursul întregii vieți.