Studiouri

BABIES

Deși participarea bebelușilor pare pasivă la început, ei absorb activ ceea ce aud, văd și simt. În timp ce corpul și sistemul nervos se dezvoltă rapid, bebelușii adesea arată răspunsuri progresive, din ce în ce mai complexe ca semn al recunoașterii cântecelelor. Părinții vor învăța la aceste clase cum să stimuleze dezvoltarea muzicală și a limbii engleze a bebelușului. În timp ce aceștia învăța primele sunete ale limbii engleze, ei vor adauga în același timpritmuri și tonuri ale muzicii. Asemeni copiilor care învață auzind părinții vorbind, bebelușii merg prin același proces al ascultării, decodării și apoi experimentării cu noua limbă- engleza.

Bebelușii din clasa Babies vor experimenta o gamă variată de instrumente de ritm precum: ouă speciale cu sunete, clopoței de mână, maraquitas, triunghi muzical, blocuri de lemn cu diferite tonuri, cabasas, tobe din cauciuc, bandă elastică, mingi și animale vorbitoare din pluș.

Bebelușul care a participat la clasele de muzică în limba engleză va avea un avans înaintea celorlalți, care abia la 5 - 6 ani încep să experimenteze muzica și o nouă limbă străină. El este deja obișnuit cu fonetica limbii engleze și cu diferitele stiluri și ritmuri ale muzicii! Pentru el va fi foarte ușor să-și îmbogățească vocabularul și chiar să vorbească engleza.

TODDLERS

Copiii își vor dezvolta vocabularul englez cu ajutorul cântecelor, jocului și al mișcării. În același timp, ei își vor dezvolta urechea muzicală, simțul ritmului, deprinderile groso-motorii și fine-motorii (necesare în utilizarea instrumentelor muzicale), gândirea creativă și încrederea în propria persoană.

Cercetările au arătat că interacțiunile între vârstele mixte dintr-o clasă aduc cele mai mari beneficii când este vorba de învățarea timpurie.

Participanții în clasa Toddlers vor primi colecția muzicală și cărticica cu versurile printr-un sistem de download. Cartea conține și câteva pagini educative pentru părinți precum și sugestii pentru fiecare cântecel - activități pe care le puteți desfășura acasă împreună cu cel mic. Frații înscriși în alte clase se vor bucura de aceeași colecție.

O sesiune durează 10 săptămâni. Clasa durează 45 de minute, iar copiii sunt însoțiți de părinți. În clasă se va vorbi limba engleză.

Copiii din clasa Toddlers vor experimenta o gamă largă de instrumente de ritmică: ou muzical, clopoțel de mână, bețe de ritmică, tobe, clopot rezonant cu maletă, maraquitas, triunghi de rezonanță, blocuri de lemn cu douătonuri, cabasas, bandămare elastică, eșarfe colorate de dans, mingi și animale de pluș.

PRESCHOOL

În fiecare săptâmană copiii și părinții vor primi o foaie cu noile cuvinte, expresii în limba engleză pentru a le învăța și practica împreună cu părinții în timpul liber. Scopurile acestei clase sunt:

  • Dezvoltarea vocabularului limbii engleze, precum și conversația în aceasta limbă străină (toate acestea vor fi aprofundate datorită instrucțiunilor și practicării vorbirii în permanență în clasă a limbii străine - engleza)
  • Dezvoltarea ascultării critice - esențială pentru succesul muzical și totodată, activitățile pe care le desfășurăm în clasă vor ajuta și la dezvoltarea atenției copilului în general.
  • Vom practica activități muzicale la keyboard - copiii vor fi familiarizați cu utilizarea unui instrument muzical.
  • Vom introduce instrumente de orchestră.
  • Fiecare copil va avea propria partitură cu tonurile și ritmurile specifice dezvoltării sale.
  • Materiale speciale în limba engleză