Testimoniale

Așteptăm părerile dumeavoastră în legătură cu programul Learn With Music desfășurat în diferite orașe ale României. Pentru a fi postate în această rubrică, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail.
http://learnwithmusic.ro/contact

A lovely environment for my daughter to learn, play and meet other babies.It’s an important part of her development.Alison Bums

My 9 month old, Jason, loves baby music class. He’s already begun to “sing” and “dance” and I can’t wait until he learns how to clap his hands. – Jason’s Mom

Sunt tatăl lui Tudor, Learn with Music este un moment al săptămânii pe care toată familia îl așteaptă. Un moment fericit pe care l-am recomandat tuturor prietenilor, cu care ne întâlnim des. Vocea, ritmul și cuvintele în engleză sunt dezvoltate de Tudor, astfel încât în primul an la grădiniță suntem primii la limba engleză, cu un vocabular și o usurință în exprimare deja formate. See you next time in music class! Tudor’s Dad

Se întâmplă adeseori ca Ioana să înceapă să cânte în engleză… este pur și simplu meritul orelor de muzică “Learn with Music” de la Miko Kids. Revenim de fiecare datăcu placere pentru ora de muzică foarte interactivă și placută. – Paul Zamfir, tatăl Ioanei

Learning with music in Miko Kids is a great experience, both for Veronica and her mummy because of three many things: it’s joy time, it’s learning time and it’s friendship time as well. “I’m so happy” is our morning song every day since Miss Loredana learned us and she also became Veronica’s most favourite friend! Thank you!Vero’s Mom

Sunt Lorena și am 11 luni. De când aveam doar 7 luni mami m-a adus la Music Class. La început nu înțelegeam exact ce mi se întâmpla dar îmi plăcea să ascult muzica și să mă joc cu bețele și ouăle muzicale. Mami a continuat să mă aducă în fiecare săptămână pentru că, spune ea, muzica este importantă în dezvoltarea mea. Eu spun că îmi place să vin la MikoKids pentru că îmi place să mă joc cu instrumentele, pentru că Miss Loredana și Miss Andreea sunt foarte drăguțe și răbdătoare și spre deosebire de mami care îmi cântă toate melodiile pe același ritm, ele cântă atât de frumos și am învățat de la ele să bat ritmul cu pălmuțele pe genunchi.

Îmi place că atmosfera este atat de... firească, veselă, relaxantă, prietenoasă și sunt respectată ca un adult în miniatură. Nu sunt forțată să fac ce nu vreau și nimeni nu se supără dacă îmi exprim bucuria sau nevoile (sete, foame) făcând un pic de gălăgie până își dă mami seama de ce am nevoie.

Mami spune că îi place să venim la Music Class și pentru că evadăm din rutină -oare ce o fi aia? -cunoaștem oameni noi, ne facem prieteni și după atâta muzică, dans, joacă, distracție și socializare eu dorm foarte bine la aer curat în parcul Herastrau (ce bine că Miko este aproape de parc!). Acestea sunt motivele pentru care Music Class a devenit o constantă în viața noastră. Cu drag, Lorena și Gabriela

“We are going to tell you a secret! Nouă ne place foarte mult să învăţăm cu şi prin muzică! Da, ştiu, acesta nu mai este de mult un secret, însă vrem să vă povestim despre Learn with Music cu entuziasmul cu care v-am împărtăşi o mare taină! Cât de pasionat este Mathias de muzică v-am mai povestit, la fel şi despre coșul nostru cu instrumente, care s-a mai mărit între timp. Cu aşa preocupări muzicale, râvneam de mult să participăm la activităţile din cadrul Learn with Music, încă de pe vremea când nu exista decât în Bucureşti şi tare mult ne-am mai bucurat că a fost adus şi în Constanţa.

Mathias “aduce” deseori acasă programul de la Learn with Music. Cântă melodiile de la oră, pe care le ascultăm şi acasă, ne spune povestioarele care fac uneori trecerea de la o melodie la alta în program, repetă denumiri în engleză ale animalelor, culorilor, părţilor corpului sau ale mişcărilor de dans sau de joc.” - mămica lui Mathias

"Încă de când eram însărcinată, o prietenă mi-a spus de dumneavoastră, pentru ca și ea venea cu băiețelul ei și era foarte mulțumită de clasă și, mai ales, de reacția copilului la cântece. Apoi v-am căutat pe Internet și am găsit site-ul Learn with music, pentru că îmi spusese prietena mea că locația e pe lângă Herăstrău.
Am trimis un mail pentru a cere detalii despre clase și mi s-a spus că prima ședință este demo, pentru a observa reacția copilului. A stat trează pe toată durata orei și era fascinată de copii, de muzică, de mișcări și mai ales de jucării. Faptul că am stat tot timpul lângă și cu ea, n-a determinat-o să se sperie sau să plângă nici o clipă.

La sfârșit, după ce am coborât de la clasă, chiar m-a întrebat Daisy dacă a dormit și a fost plăcut surprinsă când i-am spus că nu a dormit deloc, ba mai mult, a fost atentă toata ora.
La următoarele ședințe a reacționat la fel, deci nu a fost vorba de faptul că a stat liniștită doar pentru că era ceva nou pentru ea, ci chiar îi și plăcea.
Am primit și CD-ul cu melodiile de la clasă și i-l mai pun, nu chiar în fiecare zi, deoarece îi mai citesc și povești. Melodiile le ascultă în timp ce se joacă cu jucăriile.
Seara după ce îi facem băița îi mai cânt din melodii și se linisteste imediat.

Mi se pare un concept foarte interesant, mai ales că nu am mai auzit în altă parte să primească copii atât de mici. Cu siguranță voi mai veni cu ea, în primul rând pentru interesul pe care îl acordă claselor și pentru faptul că îi place, în al doilea rând, pentru faptul că interacționează cu alți copii, iar acest lucru o va ajuta să accepte mai ușor trecerea la grădiniță când vom merge, iar nu în ultimul rând faptul că eu sunt tot timpul cu ea acolo, iar relația copil-părinte va fi din ce în ce mai puternică, acest lucru oferindu-i copilului încredere și siguranță deplină.


Îmi place că totul se face în joacă, nici un copil fiind forțat să facă ceva ce nu vrea, se stimuleazăunul pe altul comunicând între ei pe limba lor, iar asta în timp ce învață cântece și jocuri noi în limba engleză."despre Ingrid, cea mai tânără participantă la clasele Learn With Music - 4 luni.